BİNGÖL / MERKEZ - Şehit Mustafa Gündoğdu Ortaokulu

Kas

Fen bilimleri ve resim dersi “maketler ve resimler bilim şenliği”

Fen bilimleri öğretmeni Damla VAROL YÜCEL 1. Ünite ve resim öğretmeni Güler BAKAN AÇAN pastel kazıma tekniğiyle ara tatil öncesi çocuklara motive sergisi gerçekleştirdi.

Kas

Okul idaresi tarafından organize edilen öğretmenler günü etkinliğimiz, öğretmenlerimiz mutlu etti. Öğretmenler günü nedeniyle yapılan etkinlikte öğretmenlerimiz hem eğlendiler hem de okul idaresi tarafında verilen hediyelerle mutlu oldular. Organizasyonu düzenleyen başta okul idaremiz ve emeği geçen Rabia Kübra Andaç, Güler Bakan Açan ve diğer öğretmenlerimize teşekkürler.

Kas

2022- 2023 eğitim öğretim yılı yaz tatilinde başlayan okulumuz fiziki şartlarının iyileştirilmesi çalışmalarıyla okulumuz yenilendi. Okul bahçesinin düzenlenmesi, okul binasının yalıtımı ve boyanması, alt yapı sıkıntısının değiştirilmesi ve bina içi renklendirmelerle okulumuz renklendi.

Eğitim öğretimin daha hijyen ve sağlıklı yapılması için birtakım değişiklikler yapılarak hizmete açıldı.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları rengârenk etkinliklerle kutlandı. Okulumuz süslendi, bayraklar asıldı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı tiyatro, orotoryo, şiir okumaları gibi etkinlikler yapıldı. Programı izleyen velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve diğer katılımcılara keyifli bir gün yaşattılar. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ekm

Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü ayın değerler eğitimi projesi kapsamında ekim ayının konusu olan edep, saygı ve nezaket okulumuzda farklı etkinliklerle yapıldı. Her ay farklı bir değerler eğitimi konusu ile renklenen okul panolarımız bu ay da rengârenk. Okulumuz öğretmenlerinden Fuat İnak ve öğrenciler tarafından hazırlanan pano çalışmaları, sınıf içi etkinliklerle okulumuz renklendi. Sınıf rehber öğretmenlerinin katkılarıyla da edep, saygı ve nezaket konuları öğrencilerle birlikte işlendi, etkinliklerle öğrencilere kazandırıldı.